Εργασία από το σπίτι - Δουλειές με αληθινή προοπτική και εισόδημα



Απέφυγε τις απάτες με τις ψεύτικες υποσχέσεις και επένδυσε το χρόνο σου σε εργασίες από το σπίτι ή/και τον υπολογιστή σου που μπορούν πραγματικά να σου αποφέρουν εισόδημα. Δες ποιες είναι οι πιο επιτυχημένες ιδέες τέτοιων επαγγελμάτων με ή χωρίς τη χρήση υπολογιστή και internet!

Αγγελίες, Εργασία, Εργασία από το σπίτι, Εύρεση Εργασίας,


Σημείωσε βέβαια, ότι ο υπολογιστής και το internet είναι εργαλεία σημαντικά, οποιοδήποτε επάγγελμα κι αν επιλέξεις, διότι θα σου είναι εξαιρετικά χρήσιμα για να κρατάς αρχεία, να επικοινωνείς, να διαφημίσεις τη δουλειά σου και να βρίσκεις πελάτες. 

Μην τα αγνοήσεις λοιπόν εντελώς, καθώς στις ημέρες μας κάθε επάγγελμα μπορεί να αποδόσει τα μέγιστα με τη βοήθεια υπολογιστή και του διαδικτύου.



Επαγγέλματα χωρίς απαραίτητη χρήση internet:

  • Μάθε τέχνη: Οποιαδήποτε χειρονακτική εργασία μπορεί δυνητικά να γίνει το αντικείμενο του επάγγελματός σου. Ραπτική, γλυπτική, ζωγραφική, κέντημα, κατασκευή κοσμημάτων, μεταποιήσεις, μαγειρική, ζαχαροπλαστική.

    Βρες το αντικείμενο με το οποίο θέλεις να ασχοληθείς ή έχεις ήδη κάποια εμπειρία και γνώσεις, κάνε μία έρευνα αγοράς για τις προοπτικές, επένδυσε σε υλικά και ξεκίνα δουλειά!

    Αν πραγματικά έχεις μεράκι θα ξεχωρίσεις πολύ πολύ γρήγορα!

  • Του σπιτιού: Ένα νοικοκυριό μπορεί να σου προσφέρει πολλές πηγές εισοδήματος, αρκεί να ρίξεις μια έξυπνη ματιά στις ανάγκες των γύρω σου.

    Είτε κρατώντας πιτσιρίκια ως
    babysitter, είτε φροντίζοντας ηλικιωμένους, είτε προσφέροντας κάθε είδους υπηρεσίες όπως ψώνια, αγορές και γραφειοκρατικές δουλειές για ανθρώπους που δεν προλαβαίνουν ή δεν μπορούν να τα κάνουν, μπορεί να σου αποφέρει ένα ικανοποιητικό εισόδημα, με πολλές προοπτικές!

    Ψάξε το, πρότεινε τις κατάλληλες υπηρεσίες στους κατάλληλους ανθρώπους και ναι, καλή αρχή!

  • Οργάνωση: Πολλά σημαντικά γεγονότα της ζωής μας απαιτούν ιδιαίτερο χρόνο, χρήματα και κόπο που αν έχεις ιδιαίτερα οργανωτικό χαρακτήρα μπορείς να αναλάβεις και να τα φέρεις εις πέρας με λιγότερο τελικά κόστος για τον ενδιαφερόμενο.

    Ένας γάμος, μια βάφτιση, ένα πάρτι, μια εκδήλωση, μια μετακόμιση, η διακόσμηση ενός σπιτιού.

    Δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερες γνώσεις, απλά αφιέρωσε χρόνο και μεράκι και θα τα πας περίφημα!

  • Μαθήματα: Εάν έχεις κάποια εξειδίκευση στις σπουδές σου, ειδικά εάν αυτό που σπούδασες έχει ζήτηση στην αγορά και μπορείς να μεταδίδεις εύκολα τη γνώση, γιατί δεν δοκιμάζεις τα ιδιαίτερα μαθήματα;

    Ξένες γλώσσες, γραφιστική, λογιστική, μαθηματικά, φυσική,  βοήθεια στα μαθήματα του σχολείου, ακόμη και μία τέχνη εάν την γνωρίζεις καλά, μπορεί να γίνει μία πολύ καλή πηγή εισοδήματος, ειδικά εάν είναι ασυνήθιστη!


Επαγγέλματα με απαραίτητη γνώση και χρήση internet:

  • Όλα τα παραπάνω επαγγέλματα... και ψηφιακά! Εάν κάποιο από τα επαγγέλματα που περιγράψαμε παραπάνω είναι για σένα το ιδανικό, τότε ο υπολογιστής σου και μία σύνδεση στο internet μπορεί να το απογειώσει κυριολεκτικά!

    Η κοινωνική δικτύωση, μία γκαλερί φωτογραφιών με τις νέες δουλειές σου, οι μαρτυρίες των πελατών σου, μία προσωπική ιστοσελίδα με το βιογραφικό και το ιστορικό σου, πραγματικά, αν κάτι το αγαπάς, το διαδίκτυο θα το αγαπήσει και αυτό!

  • Το επάγγελμά σου... εξ΄αποστάσεως! Εάν έχεις ήδη κάποιες σπουδές ή ένα επάγγελμα, μπορείς να το προσαρμόσεις στα νέα ψηφιακά δεδομένα της εποχής και να το “μεταφέρεις” online χωρίς εσύ να χρειάζεται να μεταφέρεσαι κάθε πρωί σε ένα γραφείο.

    Γραμματέας εξ’ αποστάσεως, γραφίστας, μεταφραστής, λογιστής, πωλητής, προγραμματιστής, αρθρογράφος.

    Χρειάζεται μονάχα, είτε να πείσεις τον εργοδότη σου ότι μπορείς να κάνεις εξίσου καλή δουλειά από το σπίτι, είτε να βρεις τους δικούς σου πελάτες, τόσους όσους χρειάζεσαι για να έχεις ένα εισόδημα στα επίπεδα της μέχρι τώρα εργασίας σου.

    Εάν ψάχνεις για πελάτες, μάθε ότι υπάρχουν ιστοσελίδες που δημοσιεύουν δουλειές ενδιαφερόμενων που πληρώνουν με το κομμάτι.

    Δηλαδή μπορούν να σε προσλάβουν για να σχεδιάσεις ένα λογότυπο, να διδάξεις κάποιον μια ξένη γλώσσα διαδικτυακά ή να μεταφράσεις ένα αρχείο. Είναι πολύ καλό ξεκίνημα αυτές οι μικροδουλειές.

  • Affiliate ή αλλιώς μεταπωλητής: Όλα τα μεγάλα δίκτυα εταιρειών που πωλούν προϊόντα ή υπηρεσίες, είναι διαθέσιμα να πληρώσουν ιδιώτες μέσω προγραμμάτων συνεργασιών (affiliate programs) με σκοπό να επιτύχουν πωλήσεις, ή να φέρουν συγκεκριμένο αριθμό δυνητικών πελατών στις ιστοσελίδες τους.

    Συνήθως σου παρέχουν όλα εκείνα τα εργαλεία που θα χρειαστείς για να εργαστείς (ιστοσελίδες, τρόπους προώθησης, μυστικά και ιδέες) ενώ έχεις μηδενικό κόστος για τις συνεργασίες αυτές.

    Για το ξεκίνημα, χρειάζεσαι να επιλέξεις τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που θέλεις/μπορείς/σου αρέσει να προωθήσεις, ένα δικό σου website εάν δεν παρέχεται και πολλή δικτύωση στα κοινωνικά δίκτυα.

    Ενδέχεται να αργήσεις να δεις αποτελέσματα αλλά εάν επιμείνεις θα ανταμειφθείς.

  • Franchise. Εάν έχεις σκοπό να ξοδέψεις κάποια χρήματα σε μία νόμιμη και ήδη αποδοτική αλυσίδα επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο, πραγματικά οι επιλογές σου είναι αστείρευτες.

    Τα χρήματα που θα επενδύσεις θα σου δώσουν ένα ήδη αναγνωρισμένο όνομα επιχείρησης, πληρωμένη διαφήμιση, ένα μέρος του πελατολογίου σου έτοιμο και ίσως κάποιες καλύτερες τιμές χονδρικής.

    Πρώτα, θα πρέπει να επιλέξεις το είδος της επιχείρησης που θα ‘θελες να έχεις, να αποφασίσεις εάν θα δραστηριοποιείσαι στην χώρα σου ή/και στο εξωτερικό και να ορίσεις το ποσό που θέλεις να διαθέσεις.

    Με δεδομένο πως τα ποσά για να ενταχθείς σε μια αλυσίδα ηλεκτρονικών επιχειρήσεων μπορούν να ξεκινούν ακόμη και από 1.000 ευρώ, τότε καταλαβαίνεις ότι δεν χρειάζεσαι μεγάλο προϋπολογισμό.

    Αυτό που χρειάζεσαι είναι μόνο πολύ καλή έρευνα αγοράς διότι η πληθώρα των ηλεκτρονικών επιχειρήσεων είναι τέτοια που ίσως να μην αξίζει ο κόπος να επενδύσεις χρήματα σε μια συγκεκριμένη κατηγορία αγαθών.

  • Γράψε, ηχογράφησε ή βιντεοσκόπησε αυτό που ξέρεις καλά!
    Εάν έχεις πράγματα να πεις και να δείξεις για το αντικείμενό σου, μπορείς να γίνεις ένας κατά κάποιο τρόπο μέντορας και να δίνεις συμβουλές, οδηγίες, πρακτικές γνώσεις και μαθήματα σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν για αυτό που κάνεις.

    Από συνταγές μαγειρικής έως η τέχνη της αγιογραφίας μπορούν να γίνουν το αντικείμενο των γνώσεων που θέλεις να μοιραστείς.

    Το μέσο δεν σε περιορίζει, αντιθέτως θα σε βοηθήσει να μεταδόσεις τις γνώσεις σου με όποιο τρόπο σου ταιριάζει καλύτερα όπως γραπτώς, με εικόνες, με ηχογραφημένες εκπομπές ή και βίντεο.

    Εάν ξεχωρίσεις, πολλοί διαφημιζόμενοι θα ενδιαφερθούν να σε υποστηρίξουν ή να διαφημιστούν μέσω της σελίδας σου και δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να ζεις από αυτό!
Αγγελίες, Εργασία, Εργασία από το σπίτι, Εύρεση Εργασίας,
  • Και η λίστα ολοένα και μεγαλώνει με τα επαγγέλματα και τους επαγγελματίες που εισέρχονται και δραστηριοποιούνται στην διαδικτυακή αγορά.

    Αυτό, καθώς πολλοί άνθρωποι σε αρκετές φάσεις της ζωής τους έχουν την ανάγκη να μείνουν σπίτι, είτε για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, είτε για να ακολουθήσουν ένα νέο επάγγελμα που πάντοτε επιθυμούσαν, είτε διότι η ανεργία ολοένα και μεγαλώνει, είτε διότι απλά χρειάζονται ένα συμπλήρωμα στο εισόδημά τους.
Σε κάθε περίπτωση, εάν ξέρεις τις παγίδες και τις απάτες γύρω από τις εργασίες για το σπίτι και εάν το έχεις αποφασίσει ώριμα γνωρίζοντας τα υπέρ και τα κατά της εργασίας από το σπίτι, τότε ευχόμαστε καλή επιτυχία!  :)

Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»