Ηλεκτρονικά τσιγάρα - ο έξυπνος και οικονομικός τρόπος να μειώσεις ή και να κόψεις το κάπνισμα!



Εάν αποφάσισες να ελαττώσεις ή και να κόψεις το κάπνισμα αλλά δεν τα έχεις καταφέρει με άλλους τρόπους, τότε το ηλεκτρονικό τσιγάρο ίσως είναι η πιο κατάλληλη και οικονομική λύση!

Αγορές, Ηλεκτρονικό τσιγάρο, Νικοτίνη, Προτάσεις, Τσιγάρο, Οικονομία, Υγεία,



Τα ανατρεπτικά δεδομένα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο:

  • Δεν καίει καπνό!
Το κύριο συστατικό του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι η υγρή νικοτίνη, που μέσω μηχανισμού θερμαίνεται, ατμοποιείται και προσφέρει στον καπνιστή απόλυτα ρυθμιζόμενη δόση σε ατμό.

  • Δεν βγάζει καπνό!
Ακριβώς επειδή δεν καίει καπνό, ο ατμός του δεν περιέχει τις βλαβερές ουσίες και τα υποπροϊόντα της καύσης του καπνού και του χαρτιού στον καπνιστή αλλά και στο περιβάλλον του.

  • Μοιάζει με αληθινό τσιγάρο!
Και άρα ψυχολογικά, ο καπνιστής μπορεί να νιώθει ότι καπνίζει όπως πριν, όμως η αλήθεια είναι ότι ελέγχει ο ίδιος την ποσότητα νικοτίνης που χρειάζεται οπότε ενδέχεται να κάνει τα μισά τσιγάρα απ΄ ότι πριν. 

Επίσης, μπορεί το περισσότερο διάστημα της ημέρας απλά να απασχολεί τα χέρια και το στόμα του ακόμη κι αν το ηλεκτρονικό του τσιγάρο είναι σβηστό ή να έχει επιλέξει μηδέν ποσότητα νικοτίνης!


Αγορές, Ηλεκτρονικό τσιγάρο, Νικοτίνη, Προτάσεις, Τσιγάρο, Οικονομία, Υγεία,
  • Πάει παντού!
Ακριβώς επειδή δεν ενοχλεί τον περίγυρο, το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν απαγορεύεται στους περισσότερους χώρους και άρα ο καπνιστής δεν νιώθει διαρκώς την ανάγκη να καπνίσει ή να διακόψει την εργασία του ή κάποια δραστηριότητα με αποτέλεσμα να σκέφτεται λιγότερο το κάπνισμα.

  • Βοηθά αποτελεσματικά να ελαττώσεις ή και να κόψεις το κάπνισμα!
Για όλους τους παραπάνω λόγους αλλά και διότι πλέον ρυθμίζεις εσύ την ποσότητα νικοτίνης ανάλογα τις ανάγκες σου και μπορείς σταδιακά να την ελαττώνεις, κάτι που δεν μπορούσες να κάνεις με τα συμβατικά τσιγάρα.

Επίσης, σε αντίθεση με τις τσίχλες και τα αυτοκόλλητα νικοτίνης, μπορείς να κρατάς ένα τσιγάρο και να απασχολείς το στόμα και τα χέρια σου, κάτι που κάνει πιο ανώδυνο το κόψιμο του καπνίσματος!

  • Και ακόμη:
- Είναι πιο ασφαλές διότι δεν απαιτεί φωτιά.

- Είναι πολύ οικονομικότερο διότι αγοράζεις μόνο μία φορά το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο και μετά αναπληρώνεις μονάχα τις κάψουλες νικοτίνης που χρειάζεσαι.



Καλή επιτυχία!

 
Αν πάλι σκέφτεσαι την καλύτερη λύση όλων, διάβασε: Πώς να κόψεις το κάπνισμα

Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»