Κέρδισε Κάθε Άντρα Με Τη Βοήθεια Της Επιστήμης!



Άνδρας, Γυναίκα, επιστήμη, Έρωτας, ερωτικά, κόλπα, Συμβουλές, σχέσεις, Τρικ,

Μην ψάχνεις σε λάθος μέρη για τα κόλπα που θα τον κερδίσεις. Ούτε τα ζώδια, ούτε η μαγεία, ούτε  η θετική σκέψη ακόμη, αρκούν για να τραβήξεις επαρκώς την προσοχή ενός άντρα. Αυτό που χρειάζεσαι είναι μερικά επιστημονικά δεδομένα που δουλεύουν στα σίγουρα αλλά οι περισσότερες τα αγνούν.

Πάμε λοιπόν να τα αναλύσουμε όλα γιατί είναι κρίμα τα πειράματα τόσων χρόνων της επιστήμης να μένουν ανεφάρμοστα μόνο και μόνο γιατί σου φαίνονταν όλα αυτά βαρετά. :P


Ρώτα τον πολλές πολλές ερωτήσεις

Οι άνδρες λατρεύουν να απαντούν σε κάθε είδους ερωτήσεις και κυρίως, να κοκορεύονται. Εάν τον κάνεις να μιλά για εκείνον, τα επιτεύγματά του και την επιτυχημένη ζωή που έχει ή ονειρεύτηκε, είσαι πολύ κοντά στον έρωτα κι ας σου φαίνεται παράξενο.

Σταμάτα λοιπόν τις αμήχανες στιγμές ησυχίας των συναντήσεών σου με τον Ιδανικό Άντρα και βομβάρδισέ τον στις ερωτήσεις! Επίσης, με αυτόν τον τρόπο θα τον κάνεις να σε κοιτά στα μάτια, το οποίο μας οδηγεί στην δεύτερη επιστημονική συμβουλή.

Κοίτα τον στα μάτια ή κάνε τον να κοιτά τα δικά σου

Οι έρευνες έχουν πιστοποιήσει προ πολλού πως όσο περισσότερο κοιτιούνται δύο άνθρωποι στα μάτια, τόσο πιθανότερο είναι να ερωτευθούν. Αυτό, γιατί ερωτευόμαστε αυτούς που βλέπουμε ή φαντασιωνόμαστε περισσότερο. Άρα, κάνε τον να σε κοιτάει σε κάθε ευκαιρία και δεν θα βγαίνεις από το μυαλό του ούτε με σφαίρα μετά!

Γίνε κελεπούρι

Όποια κι αν είναι η πραγματικότητα, για εκείνον είσαι η ιδανική γυναίκα μονάχα όταν τρίτοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για σένα, πόσο όμορφη, καλή, επιτυχημένη και υπέροχη είσαι. Ουσιαστικά είναι σαν να μην εμπιστεύονται καθόλου τα μάτια τους, παρά μόνο τις πιστοποιήσεις των άλλων ότι στ' αλήθεια είσαι κελεπούρι.

Άρα βάλε όλους τους κοινούς σας φίλους στο Facebook, Twitter και Instagram να εκθειάζουν τρεις φορές τη μέρα σαν φάρμακο. Ο κύριος δεν θα ξέρει πώς να σταματήσει να σε σκέφτεται ακόμη κι αν δεν είσαι μοντελάκι. Κάτι που μας οδηγεί στην επόμενη φοβερή ανακάλυψη.

Είσαι μοντελάκι; Κρίμα!

Απ΄ότι δείχνουν τα περισσότερα επιστημονικά δεδομένα, δεν είναι στη φύση των ανδρών να επιθυμούν αδύνατες γυναίκες αλλά περισσότερο θέμα μόδας που επιβάλλει η κουλτούρα μας. Όσο όμως δυνατά κι αν είναι τα πρότυπα της μόδας, η φύση πάντοτε υπερισχύει.

Είναι αποδεδειγμένη αλήθεια πως εάν βάλεις έναν άνδρα σε ένα δωμάτιο με γυναίκες, εκείνος θα σκανάρει αμέσως όλες και θα απορρίψει εκείνες που δεν του φαίνονται γόνιμες ή υγιείς, δηλαδή τις πολύ αδύνατες και τις πολύ υπέρβαρες. Άρα, προσπάθησε να μείνεις σε νορμάλ κιλά και σίγουρα έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να προσέξει εσένα.

Άνδρας, Γυναίκα, επιστήμη, Έρωτας, ερωτικά, κόλπα, Συμβουλές, σχέσεις, Τρικ,

Γίνε η μόνη του σκέψη

Μην τον αφήσεις να σταματά να σε σκέφτεται διότι όσο περισσότερο σε βλέπει ή σε σκέφτεται, δηλαδή όσο περισσότερο απασχολείς το μυαλό του, τόσο σε ερωτεύεται. Άρα φρόντισε να είσαι παρούσα όπου βρίσκεται και να του υπενθυμίζεις την παρουσία σου με κάθε τρόπο.

Αν για παράδειγμα, είναι φίλος σου στο Facebook, ένα τραγούδι, ένα άσχετο status, μια φωτογραφία σου, θα του υπενθυμίσει εσένα και κυριολεκτικά θα χτίσει γέφυρες μεταξύ σας.

Χαλάρωσε λιγάκι

Τα περισσότερα πειράματα αποδεικνύουν πως οι γυναίκες που περπατούν, μιλούν και κινούνται πιο χαλαρά, σε πιο πεσμένους τόνους, θεωρούνται από τους άντρες πιο σέξι. Μια χαμηλότερη φωνή ή ένα σταθερό, αργό βήμα δείχνουν πολλή αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Επίσης, έχε στο μυαλό σου πως οι άντρες κυριολεκτικά μισούν τις γυναίκες που είναι πολύ βιαστικές σε ότι κάνουν ή τους παίρνουν το κεφάλι με την γρήγορη, δυνατή, ή πολύ ψιλή φωνή τους.

Γίνε απρόβλεπτη

Ο μόνος τρόπος για να κάνεις ένα ανθρώπινο ον να σε σκέφτεται συνέχεια, είναι τα ερωτηματικά. Να μην καταλαβαίνει τί κάνεις, τί σκέφτεσαι, γιατί κάνεις ότι κάνεις, τί θα κάνεις μετά και να τον αφήσεις να αναρρωτιέται διαρκώς και μάλιστα με το ερώτημα τί έκανε και τα προκάλεσε όλα αυτά.

Πώς θα το κάνεις; Ένα αναπάντητο μήνυμα του, μια ξαφνική αλλαγή διάθεσης, μια εξαφάνισή σου λίγες μέρες ή εβδομάδες θα τον βάλουν σε σκέψεις, ειδικά εάν ως τώρα ήσουν παρούσα διαρκώς γύρω του. Εάν γίνεις ξαφνικά απρόβλεπτη, σχεδόν σίγουρα θα αποκτήσει μαζί σου εμμονή!

Γίνε δημοφιλής και ευτυχισμένη

Τα επιστημονικά πειράματα αποδεικνύουν αυτό που οι περισσότερες είχαμε φανταστεί. Κανένας δεν θέλει μια γκρινιάρα, μονίμως απογοητευμένη, πικρόχολη και δυστυχισμένη γύρω του. Όχι, το να παραπονιέσαι στα στάτους σου για τη δίαιτα και πόσο δύσκολη είναι ΔΕΝ πρέπει να το κάνεις!

Όσο πιο δυναμική, χαρούμενη, με πολλούς φίλους και κοινωνική φαίνεσαι τόσο θα ανεβαίνεις στα μάτια του και τόσο πιο ιδανική και κελεπούρι θα σε θεωρεί και άρα η πιο κατάλληλη υποψήφια για να ερωτευτεί.

Άνδρας, Γυναίκα, επιστήμη, Έρωτας, ερωτικά, κόλπα, Συμβουλές, σχέσεις, Τρικ,

Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»